Пръстен за салфетки Bamboo Napkin holder - посребрен

Производител: Италия
Модел: 56756-00
Наличност: В наличност
80 лв.
*
*

Пръстен за салфетки Bamboo Napkin holder - посребрен

Стилен, функционален красив овален салфетник

Изключително стилен овален салфетник, функционален и красив. Елегантната му форма е в хармония с всеки интериор. Салфетника е изработен от благородна стомана, като се предлага и в посребрен вариант. За лесно почистване на сребърните и посребрени изделия можете да купите от нас и специален течен препрат за почистване на сребро, с който за секунди ще върнете блясъка на среброто. Без търкане. За 10 секунди!

Sambonet става известна с продуктите си от стомана, сребърните и посребрени изделия

Марката е снована през 1856 година в Италия от Джузепе Самбоне. Става известна с продуктите от стомана, сребърни и посребрени изделия. През 1956 година Самбоне спечелва измежду 54 състезаващи се компании, привилегията да обзаведе изцяло хотел Хилтън в Кайро,което води до множество поръчки от други хотели и ресторанти. Марката Самбоне се отличава със стил, супер изработка и новаторство.

• Подходящи за миялна машина;

За да нямате петна по метала:
1) Не оставяте съдовете да пренощуват в миалната машина затворени. Винаги открехвайте вратичката след приключване на цикъла!
2) Ползвайте по - малки количества препарат и избягвайте тези с цитрусов аромат или избелващи.

Помнете, че петната са следствие от неправилна употреба, а не на некачествено изпълнение и такива рекламации не се приемат от никоя фабрика.