Сервиз за кафе Wedgwood Vera Wang Lace Platinum 6 души

Производител: Wedgwood
Модел: 501272
Наличност: В наличност
820.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Сервиз за кафе костен порцелан Wedgwood Vera Wang Lace Platinum 6 души

Lace Platinum на Vera Wang е истински ОБЕКТ НА ЖЕЛАНИЕ!

Lace Platinum са луксозни чаши за кафе с модерен силует, а декора е кокетен и аристократичен. Платината е избрана тук не случайно: за разлика от по-достъпното сребро тя не потъмнява и не оксидира, а остава завинаги бляскава. Чинийките са по-дълбоки от конвенционалното - лично предпочитание на известната дизайнерка Vera Wang. Дръжката на нежните чашки за кафе е със съвършенни пропорции и има платинен кант от двете си страни, положен на ръка от изкусни декоратори.

Обрамчен с дантелен кант от истинска платина, този луксозен сервиз за кафе има разкошно излъчване на висока класа и лукс. Ако решите да разгледате и красивия сервиз за хранене Lace Platinum, неговите чинии са така замислени, че да редуват семпъл с богат декор, за да не уморяват погледа. Някои са с пищни, с цветя и лозници, а други са по - семпли, само с акцент от платинена дантела. Красивият декор, който известната модна дизайнерка Vera Wang е създала, е положен на ръка върху снежно белия цвят на костния порцелан на Уеджууд.

Порцелановите сервизи Wedgwood се мият в миялна машина, просто съблюдавайте правилата да ползвате само течен препарат без абразив и да изплаквате съдовете преди да ги заредите в машината. Всички хранителни остатъци се превръщат в абразив по време на цикъла и след време ще нарушат платинения кант.

В Gourmet House ще намерите порцеланови сервизи, каквито няма да видите другаде.

Заявете онлайн или посетете магазина ни в София за повече вдъхновение. Освен сервизите по поръчка имаме и прекрасни модели в наличност. Ние сме експерти в областта си и ще ви помогнем в избора.

Сервизът за кафе "Vera Wang Lace Platinum" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.

Сервиз за кафе "Wedgwood Vera Wang Lace Platinum" за 6 души съдържа:

• Чаши за кафе с чинийки - 6 бр;
• Подходящи за миална машина;

• Made in England