Син сервиз за кафе Sea port Gold за 6 души

Производител: TGH Gourmet House
Модел: TGH-Blue-marine
Наличност: В наличност
260.00 лв.
Количество
+ -
 

Елегантен комплект сини чашки за кафе Sea port Gold за 6 души

Порцеланов сервиз за кафе в наситено синьо

Елегантния комплект сини чашки за кафе Sea port Gold за 6 души прилича на акварелна рисунка и е декориран със злато 22к. Съдържа 6 чаши с чинийки за кафе и захарничка. Великолепен син сервиз, подходящ подарък за семейство по специален повод. Можете да съчетаете с комплект подложки за маса от фин португалски лен в контрастен или подобен цвят. Съвети как да съчетавате вашите сервизи за хранене с интериора споделяме в Блога.

Порцеланов сервиз се купува много рядко, обикновено веднъж - два пъти в живота, а се ползва всеки ден! Добре е да изберем модел, който истински да ни харесва - нали ще го ползваме ежедневно. Всички гости, които каним и то за години напред, ще видят нашия порцеланов сервиз. Можем да направим истински добро впечатление, ако им сервираме в красив сервиз като Seaport - в морско синьо и кант от истинско злато 22к., с артистични, акварелни рисунки.

В Gourmet House ще намерите сервизи за хранене, каквито няма да срещнете другаде. "Seaport" е модел с изключително атрактивна цена, красиви цветове, артистизъм и не на последно място, луксозен златен кант. Напълно съвместим с миялна машина, стига да не използвате абразивни препарати за миене.

Gourmet House предлага красиви порцеланови сервизи на достъпни цени.

Сериите са много лимитирани и от всеки модел се правят само до 3 бройки.

Сервиз за кафе Sea port Gold съдържа:

  • Чашка с чинийка за кафе - 6 бр;
  • Захарница - 1 бр;
  • Подходящи за миална машина;
  • Made in Portugal