Сервиз за кафе Cosmopolitan за 6 души

Модел: Cosmocoffe
Наличност: В наличност
220.00 лв.

Сервиз за кафе Cosmopolitan за 6 души

Чашите за кафе Cosmopolitan са нещо повече от функция

Този прелестен сервиз за кафе е наречен Космополитан, заради това, че се харесва от всички, независимо с каква националност са и от коя страна идват. Внимателният наблюдател ще открие, че чинийките под чашките за кафе са рисувани ръчно: вгледайте се и ще забележите следите от четката на декоратора. Тук има още една прелестна особеност: синия цвят е със сатенен отблясък, което дава възможност на златото 22 карата да изпъкне в цялата си прелест и блясък.

Магия в комбинацията синьо и златно

Една от перфектните цветови комбинации е наситено синьо и златно. Не искаме да употребяваме термин, като „морско синьо“, понеже се оказа, че не всеки влага един и същи смисъл в това.

Синьото означава дълбочина, доверие, лоялност и мъдрост. В хералдиката синьото символизира благродство и искреност. Синият цвят в много култури е важен за религиозните вярвания, носи мир или се смята, че държи настрана лошите духове.

Златото се свързва с посветеност, любов, състрадание, смелост, страст, магия и мъдрост. Златото е скъпоценен метал, който се свързва с богатство, величие и просперитет, както и блясък и светлина.

За кого е подходящ този сервиз за кафе?

Кокетен подарък за сватба или ново жилище, този елегантен комплект съдържа 6 чашки с чинийки и захарница в същия дизайн. Цялата символика на цветовете в него, в комбинация с великолепната ръчна изработка, 22-каратовото злато и модерната форма на чашките го прави желан и красив подарък в категорията „достъпен лукс“.