Английски сервиз за кафе от костен порцелан Wedgwood с платина

Производител: Wedgwood
Модел: 50150209
Наличност: В наличност
840.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Сервиз за кафе Wedgwood Jasper Conran Pin Stripe за 6 души

Луксозен сервиз за кафе с дискретни раенца от истинска платина

Този луксозен сервиз за кафе Wedgwood Jasper Conran Pin Stripe за 6 души е от снежно бял костен порцелан с дискретни раенца от истинска платина на престижната английска марка Wedgwood. Модният дизайнер Джаспър Конран е дизайнер не само на декора, но и на формата на чашките за кафе. Ще забележите финеса на линията и красотата в пропорциите на този, иначе сдържан сервиз. При поръчка помислете дали да не добавите десертни чинийки, нали обикновено към кафето поднасяме и десерт?

Gourmet House официален представител на марката Wedgwood за България

Доверете се на Gourmet House, когато поръчвате луксозен сервиз. Освен да ви помогнем със съвети при избора и при ежедневната поддръжка на порцелана, сме особено надеждни когато възникне проблем. Понякога, макар и рядко, при транспорта от Англия се случва нещо да се счупи. Нашите възможности за мигновена и адекватна реакция в случаи като този ще ви спестят усложнения. Ние сме официален представител на Уеджууд за България от 1999 година.

 

Сервизът за кафе "Jaster Conran Pin Stripe" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.

Сервиз за кафе "Wedgwood Jasper Conran Pin Stripe" за 6 души съдържа:

• Чаши за кафе с чинийки - 6 бр;
• Подходящи за миална машина;

• Made in England