Сервиз за чай Vera Wang костен порцелан Wedgwood

Производител: Wedgwood
Модел: 501272
Наличност: В наличност
1080.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Сервиз за чай Wedgwood Vera Wang Lace Platinum 6 души

Vera Wang за Wedgwood изтънченост и мода усилени до максимум

Lace Platinum е луксозен сервиз за чай с изумително присътвие. Драматичният ефект, създаден от дантелата, изплетена от истинска платина покорява от пръв поглед. Макар и значително по-скъпа от среброто, платината е избрана тук за да се предотврати оксидацията, свойствена за среброто. Чашите за чай имат строг силует, омекотен от нежността на дантелата по края. Дръжките на чашките са със съвършенни пропорции, с 2 канта всяка, майсторски положени на ръка: от лявата и от дясната страна на дръжката.

Почистване на костен порцелан

Повечето артикули от съдове за чинии от костен порцелан са безопасни за съдомиялна машина, но за да запазите златните или платинени кантове завинаги, е важно да спазвате 2 прости правила:

  1. 1. Използвайте само течен препарат, без абразив. Таблетките съдържат абразивни частици и с времето остъргват благородните метали, подпомогнати от силната струя вода.
  2. 2. Почиствайте старателно всички хранителни остатъци преди да пуснете програмата. В противен случай те се превръщат също в абразив и с времето повреждат златото и платината.

Когато миете ръчно костен порцелан, уверете се, че не се използват абразивни материали, било то препарати или гъбички с абразивно покритие. Повече за пълноценната грижа за костен порцелан намерете в сайта ни, в раздел ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ.

Как да почистим петна от чай и кафе по костния порцелан?

Петната от чай могат лесно да се появят както на чаени чаши, така и на чайници, но могат да се отстранят с паста за зъби, втривана нежно, на ръка. Уверете се, че предметите се измиват и изплакват старателно преди употреба, след като използвате този метод на почистване.

За сиви петна, вследствие въртене на лъжичка за чай в чашката, използвайте същото почистващо средство: паста за зъби, втрита нежно на ръка.

Внимателно избягвайте триене върху кантовете от злато и платина, за да не ги увредите.

Може да изглежда трудно и времеемко, но не е!

Сервизът за чай "Vera Wang Lace Platinum" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.

Сервиз за чай "Wedgwood Vera Wang Lace Platinum" за 6 души съдържа:

• Чаши за чай с чинийки - 6 бр;
• Подходящи за миална машина;

• Made in England