Перлена Мида красива сребърна лъжичка 15 cm

Производител: Италия
Модел: 116206-CC
Наличност: В наличност
180 лв.
*
*

Сребърна лъжичка Перлена Мида 15 cm

Какъв по-хубав подарък за кръщене от сребърна лъжичка?

Сребърна лъжичка за бебе декорирана с красив орнамент във формата на перлена мида. Бебешката лъжичка е изработена от сребро проба 925, има антибактериално действие и засилва имунната система. Изключително красива, тя е най-хубавият подарък за новородено или кръщене. Вечна, красива и полезна!

Перлена мида

Перлата е символ на съвършенство, дълъг живот и плодородие и поради своя блясък често се смята за символ на луната. Скрита в черупка, перлата символизира скрито знание и мъдрост.

Почистване на сребро

Само за 10 секунди с нашия бързо действащ препарат за почистване на сребро. Вижте краткото ни филмче и поръчайте. Освен за почистване на сребърни прибори, можете да го използвате и за сребърни бижута. Когато искате да почистите нещо голямо, като свещник например, вземете не-метален съд, като пластмасова купа, сложете предмета вътре и го минете с обилно напоен в препарата памук. Колкото по-обилно е напоен, толкова по-добре. След като свършите с почистването на патината, излейте обратно в кутията препарата и затворете добре. Изплакнете старателно почистения предмет и подсушете. Ако се налага, полирайте допълнително с кърпа за полиране на сребро. Само с няколко движения ще постигнете перфектен резултат. Тя ще ви служи много години, не се пере, ползва се суха, така, както ще я намерите в опаковката.

Лесно е, вече сме в 21 век.

  • Материал: сребро
  • Грамаж: 27 гр;
  • Дължина: 15 см.