Извита лъжичка с Мече 12 cm от стърлинг силвър

Производител: Италия
Модел: 116201-OR
Наличност: Очаква се доставка
180 лв.
*
*

Сребърна лъжичка Мече 12 cm извита

Направете незабравим подарък на едно специално дете

Сребърна лъжичка за бебе с извита горна част и дръжка украсена с релефно мече. Бебешката лъжичка е изработена от сребро проба 925, има антибактериално действие и засилва имунната система.

Тази прекрасна сребърна лъжичка за бебе може да се гравира с име по ваше желание. Гравирането е допълнителна услуга, която отнема един ден. Прави се с лазер, така че е много фино и красиво. Извършваме тази услуга само за предварително платени изделия, тъй като чрез гравирането те са необратимо персонализирани. При по-дълго име, съветваме да се спрете на инициали, както и да добавите дата на гърба на лъжичката.

Лесно почистване на сребро в домашни условия

Само за 10 секунди с нашия бързо действащ препарат за почистване на сребро. Вижте краткото ни филмче и поръчайте. Освен за почистване на сребърни прибори, можете да го използвате и за сребърни бижута. Когато искате да почистите нещо голямо, като свещник например, вземете не-метален съд, като пластмасова купа, сложете предмета вътре и го минете с обилно напоен в препарата памук. Колкото по-обилно е напоен, толкова по-добре. След като свършите с почистването на патината, излейте обратно в кутията препарата и затворете добре. Изплакнете старателно почистения предмет и подсушете. Ако се налага, полирайте допълнително с кърпа за полиране на сребро. Само с няколко движения среброто ще грее отново. Кърпата е за многократна употреба и ще ви служи много години. Ползва се суха, така, както е в опаковката и не се пере.

Лесно е!

  • Материал: сребро
  • Грамаж: 32 гр;
  • Дължина: 12 см.