Малка сребърна лъжичка с релефно Мече 12 cm

Производител: Италия
Модел: 116202-OR
Наличност: Очаква се доставка
180 лв.
*
*

Сребърна лъжичка Мече 12 cm

Прекрасен подарък за малкото съкровище

Сребърна лъжичка за бебе с класически дизайн и закачлив мотив на дръжката със спящо сладко меченце. Бебешката лъжичка е изработена от сребро проба 925, има антибактериално действие и засилва имунната система. Сребърната лъжичка е чудесен избор за подарък за новородено, кръщене или рожден ден. Красив, полезен, вечен!

Ако искате, тази прекрасна сребърна лъжичка за бебе може да се гравира с име по ваше желание. Гравирането е допълнителна услуга, която отнема един ден. Прави се с лазер, така че е много фино и красиво. Извършваме тази услуга само за предварително платени изделия, тъй като чрез гравирането те са необратимо персонализирани. При по-дълго име, съветваме да се спрете на инициали, както и да добавите дата на гърба на лъжичката.

Почистване на сребро

Само за 10 секунди с нашия бързо действащ препарат за почистване на сребро. Просто потопете, бройте до 10 и изплакнете.

Освен за почистване на сребърни прибори, можете да го използвате и за сребърни бижута. Когато искате да почистите нещо голямо, като свещник например, вземете не-метален съд, като пластмасова купа, сложете предмета вътре и го минете с обилно напоен в препарата памук. Колкото по-обилно е напоен, толкова по-добре. След като свършите с почистването на патината, излейте обратно в кутията препарата и затворете добре. Изплакнете старателно почистения предмет и подсушете. Ако се налага, полирайте допълнително с кърпа за полиране на сребро.

  • Материал: сребро
  • Грамаж:27 гр;
  • Дължина: 12 см.