Коледна играчка стъклен бухал и лисица

Производител: Белгийски коледни играчки
Модел: 52385
Наличност: В наличност
22.00 лв.
Количество
+ -
 

Стъклени коледни играчки във формата на горски животни

Стъклени коледни играчки за вашата новогодишна украса

Тези стъклени коледни играчки във формата на горски животни изобразяват бухал и лисица. Цената е за една играчка. Когато ви се обадим за потвърждение на поръчката, уточнете кое животно предпочитате.
Красивото кафяво бухалче и лисица е част от колекцията стъклени коледни играчки в Gourmet House, които са ръчно изработени, специално за нашия магазин. Украсени с пухкави еко кожички, четирите фигурки на животни са още по-интересни. Окомплектовани са с нежно шнурче и са готови за окачване.

Какво е духовното значение на птицата бухал и на лисицата?

Мнозина знаят, че непроницаемият бухал символизира дълбока мъдрост, добра преценка, и знания. Бухала е известен с острото си зрение и тихо, съзерцателно наблюдение, показващи проницателност и интуиция. Символиката на бухала се свързва с промяна или преход.
Лисицата е хитро животно и символизира интелигентност, адаптивност и завидни умения за решаване или заобикаляне на проблемите. Именно тези умения могат да помогнат да се излезе от трудна ситуация и може би затова лисицата се смята за духовно животно в редица култури.
Децата обожават Лисана! Тя е част от приказките с ценна поука и нейното присъствие на елхата е не случайно. Символичен подарък, олицетворяващ мъдрост и хитрост, бухала и лисицата са страхотни коледни играчки от ръчно духано стъкло.

При нас този модел украса идва асорти. Когато ви се обадим за потвърждение на поръчката, уточнете коя форма предпочитате и ако я имаме, с радост ще изпратим точно нея.
Моля, имайте предвид, че стъклените коледни играчки са ръчно рисувани и вариации в декорацията са допустими.
  • • Стъклени коледни играчки във формата на горски животни;
  • • Цената е за една играчка;
  • • Размери: 10 х 6 см;
  • • Ръчна изработка от духано стъкло.