Сребърни свещници за маса винтидж стил сет от 2

Производител: TGH Gourmet House
Модел: 392700
Наличност: Изчерпан
350.00 лв.
Количество
+ -
 

Комплект от 2 сребърни свещника за маса винтидж

Сребърен комплект от 2 свещника за красива маса

Елегантният комплект от 2 сребърни свещника за маса винтидж стил е очарователен подарък за двойка. Самите свещници са двойка, а това се среща рядко. Замислени като свещници за маса, те са ниски, за да не пречат, когато вечеряме с приятели.
Изработени ръчно, те са с плътно сребърно покритие. Впечатление прави необичайния дизайн: свещниците са на крачета и са в центъра на кръгла платформа. Дъното на тази платформа е с декоративно покритие, наподобяващо външния вид и шарката на черупката на костенурка. Красивия му цвят кара двойката сребърни свещници да се откроява в интериора. За допълнителна украса на дъното на платформата са добавени и два ажурни елемента, също посребрени, в разкошен класически стил.
Върху платформата можете да поставите дребни шоколадовии бонбони или зелени клонки по Коледа. Тя е замислена да събира капещия восък от свещите, но за щастие те вече не капят.
Оригинален подарък по специален повод, комплекта посребрени свещници прави всяка маса красива. Ако търсите по-голям подарък, съчетайте свещниците с посребрен поднос във винтидж стил. Две сребърни чаши за вода са друга опция за здравословен подарък, която можете да обмислите.

  • Комплект от 2 сребърни свещника за маса винтидж;
  • Височина: 17 см;
  • Диаметър на платформата: 15 см;
  • Ръчна изработка.