Welton

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Голям луксозен дифузер с пръчици 500/1000 мл Black Оnyx Welton London

Голям луксозен дифузер с пръчици 500/1000 мл Black Оnyx Welton London

Защо харесваме уникалния аромат на дифузера с пръчици BLACK ONYX Парфюмите за стая идват в различ...
350.00 лв.
с ДДС: 350.00 лв.
Дифузер с пръчици и луксозен парфюм за дома Secret Amber от Welton London Дифузер с пръчици и луксозен парфюм за дома Secret Amber от Welton London

Дифузер с пръчици и луксозен парфюм за дома Secret Amber от Welton London

Защо да изберем дифузера Secret Amber за своя парфюм за стая? Неустоимият дифузер с пръчици и лук...
350.00 лв.
с ДДС: 350.00 лв.
Нишов парфюм унисекс Welton Bel Iris дървесен и пикантен с пачули, сандалово дърво и жасмин Нишов парфюм унисекс Welton Bel Iris дървесен и пикантен с пачули, сандалово дърво и жасмин

Нишов парфюм унисекс Welton Bel Iris дървесен и пикантен с пачули, сандалово дърво и жасмин

Изискан парфюм унисекс Welton Bel Iris Изключително дълготраен, нишовият парфюм унисекс Welton Be...
210.00 лв.
с ДДС: 210.00 лв.
Нишов парфюм унисекс Cuir Insolite от Welton London с кожа и дърво Нишов парфюм унисекс Cuir Insolite от Welton London с кожа и дърво

Нишов парфюм унисекс Cuir Insolite от Welton London с кожа и дърво

Welton Cuir Insolite е уникален нишов парфюм Представяме ви зашеметяващия нишов парфюм унисекс Cu...
210.00 лв.
с ДДС: 210.00 лв.
Шипров нишов парфюм с роза и иланг иланг Rose Chyprеe Шипров нишов парфюм с роза и иланг иланг Rose Chyprеe

Шипров нишов парфюм с роза и иланг иланг Rose Chyprеe

Welton London НИШОВ ПАРФЮМ Singulière Rose Chyprée Уникалния шипров нишов парфюм с ...
210.00 лв.
с ДДС: 210.00 лв.
Дървесен нишов парфюм с мускус Oud Inspiration Welton London Дървесен нишов парфюм с мускус Oud Inspiration Welton London

Дървесен нишов парфюм с мускус Oud Inspiration Welton London

Дървесен нишов парфюм с амбра и мускус Oud Inspiration Открийте вълнуващия дървесен нишов парфюм ...
210.00 лв.
с ДДС: 210.00 лв.
Нишов парфюм с мускус и амбър Secret Amber Welton London Нишов парфюм с мускус и амбър Secret Amber Welton London

Нишов парфюм с мускус и амбър Secret Amber Welton London

Secret Amber парфюм с мускус, амбър и жасмин Модерният нишов парфюм с мускус и амбър Secret Amber...
210.00 лв.
с ДДС: 210.00 лв.
Луксозна свещ парфюм за дома Black Onyx от WELTON LONDON 1,2 кг с 4 фитила Луксозна свещ парфюм за дома Black Onyx от WELTON LONDON 1,2 кг с 4 фитила

Луксозна свещ парфюм за дома Black Onyx от WELTON LONDON 1,2 кг с 4 фитила

Ароматна свещ с дъх на изтънчена елегантност Страхотната луксозна свещ и парфюм за дома Black Ony...
390.00 лв.
с ДДС: 390.00 лв.

Welton London - покана за олфактивно (обонятелно) пътешествие

Изисканата и съвременна елегантност определя кодовете на подписа на дизайнерската къща за аромати Welton London. Тя ви кани на уникално обонятелно пътешествие с изящни колекции от нишови парфюми § парфюми за дома.
Парфюмът е луксозен продукт par excellence. Вграден в сърцата ни, той е безвременен, престижен. Кани ни да живеем през фините му нотки, букети от аромати, подбрани с огромна грижа и внимание. По време на многобройните си пътувания до Близкия изток Джон-Пол Уелтън се влюбва в местната култура, в която ароматът играе толкова важна роля. Ръководен от страстта си към уханията, той избира да създаде всички свои парфюмни творения в Grasse(Грас). Този град в южната част на Франция, със своята репутация, е избран за световната столица на парфюмерията. Така Welton London се ангажира да предложи най-доброто качество на клиента. Джон-Пол Уелтън работи върху всеки парфюм с месеци, подбирайки най-добрите суровини. Ароматите, които сътворява, са изтънчени и фини.
Във всяко от обонятелните си творения той разкрива личен стремеж, атмосфера, спомен... Това е резултат от прецизна и внимателна работа, в която всеки детайл е важен. Като този например, че свещите са направени ръчно, за да се осигури най-доброто разпространение на аромата в помещението. Именно тази прецизност и творчески дух задвижват Welton London - една от малкото парфюмни компании, останала независима. Тя е управлявана и до днес от Джон-Пол, който продължава да следва инстинктите си.

Какво отличава колекцията ароматни свещи § дифузери за стая на Welton London?

Разпалващата сетивата гама от парфюмни свещи § дифузери на Welton London е съюз от премиум ароматни букети и елегантен дизайн. Флаконите са стилни, с контраст от черно стъкло и етикети от полиран хром, което ги прави страхотен марков подарък. Всеки парфюм в колекцията си има своя личност и много характер, не оставящ равнодушен всеки до който се докосне. Самите имена на тези парфюми за дома говорят сами за себе си: Black Onyx и Nirvana.

Как изглеждат нишовите парфюми на Welton London?

Шикозна и минималистична тази съвременна гама парфюми е вдъхновена от силуета на Ню Йорк. Серията се състои от 5 изискани, необичайни и пленителни унисекс аромата. Колекцията е в черни бутилки във формата на паралелепипед с прозрачни ъгли, разкриващи парфюма чрез игра на сянка и светлина, която сублимира ценния екстракт. Флакона от 200 милилитра е увенчан от старомодна помпа, модернизирана с хромирана пирамида, проектирана от Джон-Пол Уелтън. Всички бутилки са шикозни, решени в черно и сребристо. Етикетите са гравирани табели с хромирано покритие, хвърлящи красиви отблясъци.

Какви са ароматите в Oud Inspiration?

Oud Inspiration на Welton London е нишов парфюм с дървесни нотки и кехлибарени тонове: Woody - Amber blend. Той ни пренася в атмосфера на дървесни и цитрусови ухания, красиво кашмирено дърво във връхните тонове, нежно съчетано с лимон и кардамон. В средата - вълнуващи нотки с екзотичен спомен, съчетаващи пелин и градински чай. Следват кехлибарени акорди с топли оттенъци, меки и дървесни аромати, зърна от тонка и чувствен аромат на далечно и мечтано.

Какви са ароматите в Bel Iris?

Bel Iris е интригуващ Woody - Spicy blend. Дървесен и пикантен, Bel Iris е сложен нишов парфюм с Африкански невен, елегантен ирис, кедър, роза и жасмин. Красивата ароматна композиция се развива постепенно, добавяйки пачули, пикантен карамфил, сандалово дърво и щипка ванилия. Чувствено докосване на мускус огрява Ирисовото сърце на този парфюм в края, като го прави разпознаваем, изискан и неустоим.

Какво отличава Cuir Insolite от другите нишови парфюми?

Cuir Insolite е уникално пикантно, цветисто и дървесно съзвучие. Това е великолепен, авторски Spicy - Floral - Woody blend. Зашеметяващ, елегантен и напълно неподражаем Cuir Insolite започва с връхни нотки на кожа, последвани от виолетки и пудра. “Insolite” значи “необичайно” – много добре избрано име, за да опише това пикантно, цветисто и дървесно съзвучие. Изисканите флорални аромати се смесват в средата с жасмин, за да се спуснат надолу към нежна, почти ванилена база, където балсамови и пикантни аромати се свързват с бял мускус.

Шипров парфюм ли е Singulière Rose Chyprée?

Singulière Rose Chyprée е съвременна авторска версия на класическия (Chypre) шипров парфюм. Нейните отчетливо малинови тонове се съчетават със свежестта на бергамот и личи. Фрезията възвестява цветистото сърце на парфюма, а след нея излизат роза и жасмин, мек иланг-иланг и ароматен божур, подправени с доза люляк. Основата на парфюма е бял мускус и пачули. Mалинови тонове в цветисто сърце - това е шипровия парфюм Rose Chyprée.

Какво долавяме в мистериозния аромат на Secret Amber?

Secret Amber е един много модерен аромат - чувствен и мистериозен. Ухания на деликатна пудра и роза тук са съчетани с мускус и кехлибар. Това е Floral - Musky blend, който се харесва и на мъже и на жени, затова е в класа UNISEX. Базовите нотки тук са интензивно топли. Както разкрива името Secret Amber, това е нишов парфюм с мускус и амбра, завършващ с един фин намек за ванилия.