Welton

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Голям луксозен дифузер с пръчици 500/1000 мл Black Оnyx Welton London

Голям луксозен дифузер с пръчици 500/1000 мл Black Оnyx Welton London

Защо харесваме уникалния аромат на дифузера с пръчици BLACK ONYX Парфюмите за стая идват в различ...
350.00 лв.
с ДДС: 350.00 лв.
Луксозен Парфюм за Дома от Welton London Secret Amber Луксозен Парфюм за Дома от Welton London Secret Amber

Луксозен Парфюм за Дома от Welton London Secret Amber

Защо дифузера Secret Amber е прелъстителен парфюм за стая Видовете парфюми за стая могат да са ел...
350.00 лв.
с ДДС: 350.00 лв.
Нишов парфюм унисекс Welton Bel Iris дървесен и пикантен Нишов парфюм унисекс Welton Bel Iris дървесен и пикантен

Нишов парфюм унисекс Welton Bel Iris дървесен и пикантен

Изискан парфюм унисекс Welton Bel Iris Изключително дълготраен, нишовия парфюм унисекс Welton Bel...
240.00 лв.
с ДДС: 240.00 лв.
Нишов парфюм унисекс Cuir Insolite от Welton London с кожа и дърво Нишов парфюм унисекс Cuir Insolite от Welton London с кожа и дърво

Нишов парфюм унисекс Cuir Insolite от Welton London с кожа и дърво

Welton Cuir Insolite е уникален нишов парфюм Зашеметяващия, елегантен и напълно неподражаем CUIR ...
420.00 лв.
с ДДС: 420.00 лв.
Шипров нишов парфюм с роза и иланг иланг Rose Chyprеe Шипров нишов парфюм с роза и иланг иланг Rose Chyprеe

Шипров нишов парфюм с роза и иланг иланг Rose Chyprеe

Welton London НИШОВ ПАРФЮМ Singulière Rose Chyprée Уникалния шипров нишов парфюм с роза и иланг и...
240.00 лв.
с ДДС: 240.00 лв.
Дървесен нишов парфюм с мускус Oud Inspiration Welton London Дървесен нишов парфюм с мускус Oud Inspiration Welton London

Дървесен нишов парфюм с мускус Oud Inspiration Welton London

Дървесен нишов парфюм с амбра и мускус Oud Inspiration Открийте вълнуващия дървесен нишов парфюм ...
240.00 лв.
с ДДС: 240.00 лв.
Нишов парфюм с мускус и амбър Secret Amber Welton London Нишов парфюм с мускус и амбър Secret Amber Welton London

Нишов парфюм с мускус и амбър Secret Amber Welton London

Secret Amber парфюм с мускус, амбър и жасмин Модерният нишов парфюм с мускус и амбър Secret Amber...
240.00 лв.
с ДДС: 240.00 лв.
Луксозна свещ парфюм за дома Black Onyx WELTON LONDON Луксозна свещ парфюм за дома Black Onyx WELTON LONDON

Луксозна свещ парфюм за дома Black Onyx WELTON LONDON

Ароматна свещ с дъх на изтънчена елегантност Страхотната луксозна свещ и парфюм за дома Black Ony...
300.00 лв.
с ДДС: 300.00 лв.

Welton London - покана за олфактивно (обонятелно) пътешествие

Изисканата и съвременна елегантност определя кодовете на подписа на дизайнерската къща за аромати Welton London. Тя ви кани на уникално обонятелно пътешествие с изящни колекции от нишови парфюми § парфюми за дома.
Парфюмът е луксозен продукт par excellence. Вграден в сърцата ни, той е безвременен, престижен. Кани ни да живеем през фините му нотки, букети от аромати, подбрани с огромна грижа и внимание. По време на многобройните си пътувания до Близкия изток Джон-Пол Уелтън се влюбва в местната култура, в която ароматът играе толкова важна роля. Ръководен от страстта си към уханията, той избира да създаде всички свои парфюмни творения в Grasse(Грас). Този град в южната част на Франция, със своята репутация, е избран за световната столица на парфюмерията. Така Welton London се ангажира да предложи най-доброто качество на клиента. Джон-Пол Уелтън работи върху всеки парфюм с месеци, подбирайки най-добрите суровини. Ароматите, които сътворява, са изтънчени и фини.
Във всяко от обонятелните си творения той разкрива личен стремеж, атмосфера, спомен... Това е резултат от прецизна и внимателна работа, в която всеки детайл е важен. Като този например, че свещите са направени ръчно, за да се осигури най-доброто разпространение на аромата в помещението. Именно тази прецизност и творчески дух задвижват Welton London - една от малкото парфюмни компании, останала независима. Тя е управлявана и до днес от Джон-Пол, който продължава да следва инстинктите си.

Какво отличава колекцията ароматни свещи § дифузери за стая на Welton London?

Разпалващата сетивата гама от парфюмни свещи § дифузери на Welton London е съюз от премиум ароматни букети и елегантен дизайн. Флаконите са стилни, с контраст от черно стъкло и етикети от полиран хром, което ги прави страхотен марков подарък. Всеки парфюм в колекцията си има своя личност и много характер, не оставящ равнодушен всеки до който се докосне. Самите имена на тези парфюми за дома говорят сами за себе си: Black Onyx и Nirvana.

Как изглеждат нишовите парфюми на Welton London?

Шикозна и минималистична тази съвременна гама парфюми е вдъхновена от силуета на Ню Йорк. Серията се състои от 5 изискани, необичайни и пленителни унисекс аромата. Колекцията е в черни бутилки във формата на паралелепипед с прозрачни ъгли, разкриващи парфюма чрез игра на сянка и светлина, която сублимира ценния екстракт. Флакона от 200 милилитра е увенчан от старомодна помпа, модернизирана с хромирана пирамида, проектирана от Джон-Пол Уелтън. Всички бутилки са шикозни, решени в черно и сребристо. Етикетите са гравирани табели с хромирано покритие, хвърлящи красиви отблясъци.

Какви са ароматите в Oud Inspiration?

Oud Inspiration на Welton London е нишов парфюм с дървесни нотки и кехлибарени тонове: Woody - Amber blend. Той ни пренася в атмосфера на дървесни и цитрусови ухания, красиво кашмирено дърво във връхните тонове, нежно съчетано с лимон и кардамон. В средата - вълнуващи нотки с екзотичен спомен, съчетаващи пелин и градински чай. Следват кехлибарени акорди с топли оттенъци, меки и дървесни аромати, зърна от тонка и чувствен аромат на далечно и мечтано.

Какви са ароматите в Bel Iris?

Bel Iris е интригуващ Woody - Spicy blend. Дървесен и пикантен, Bel Iris е сложен нишов парфюм с Африкански невен, елегантен ирис, кедър, роза и жасмин. Красивата ароматна композиция се развива постепенно, добавяйки пачули, пикантен карамфил, сандалово дърво и щипка ванилия. Чувствено докосване на мускус огрява Ирисовото сърце на този парфюм в края, като го прави разпознаваем, изискан и неустоим.

Какво отличава Cuir Insolite от другите нишови парфюми?

Cuir Insolite е уникално пикантно, цветисто и дървесно съзвучие. Това е великолепен, авторски Spicy - Floral - Woody blend. Зашеметяващ, елегантен и напълно неподражаем Cuir Insolite започва с връхни нотки на кожа, последвани от виолетки и пудра. “Insolite” значи “необичайно” – много добре избрано име, за да опише това пикантно, цветисто и дървесно съзвучие. Изисканите флорални аромати се смесват в средата с жасмин, за да се спуснат надолу към нежна, почти ванилена база, където балсамови и пикантни аромати се свързват с бял мускус.

Шипров парфюм ли е Singulière Rose Chyprée?

Singulière Rose Chyprée е съвременна авторска версия на класическия (Chypre) шипров парфюм. Нейните отчетливо малинови тонове се съчетават със свежестта на бергамот и личи. Фрезията възвестява цветистото сърце на парфюма, а след нея излизат роза и жасмин, мек иланг-иланг и ароматен божур, подправени с доза люляк. Основата на парфюма е бял мускус и пачули. Mалинови тонове в цветисто сърце - това е шипровия парфюм Rose Chyprée.

Какво долавяме в мистериозния аромат на Secret Amber?

Secret Amber е един много модерен аромат - чувствен и мистериозен. Ухания на деликатна пудра и роза тук са съчетани с мускус и кехлибар. Това е Floral - Musky blend, който се харесва и на мъже и на жени, затова е в класа UNISEX. Базовите нотки тук са интензивно топли. Както разкрива името Secret Amber, това е нишов парфюм с мускус и амбра, завършващ с един фин намек за ванилия.