Френски сервиз за хранене рустикален стил

Производител: Guy Degrenne
Модел: 233633/235683/233636
Наличност: В наличност
790.00 лв.
Количество
+ -
 

Цветен сервиз за хранене Degrenne Paris Modulo

Френски цветни чинии за красиво подредена маса

Ефектния цветен сервиз за хранене Degrenne Paris Modulo е от ново поколение. Модерен, той е напълно различен от конвенционалните трапезни комплекти. Един от отличителните му белези е формата на чинииите - те са без никакъв борд. Освен че носи модерен дух, това позволява по-голяма площ за подреждане на ястията и доста по-съвременен подход. Цветовете са съчетани перфектно!
Към трите размера чинии има и голяма купа за салата е екрю. Така сервиза за 6 души се състои от 19 части: 6 големи чинии за основно хранене по 28 см. 6 малки чинии за предястия или десерт по 21 см и 6 купички за супа, салата или ястия със сос, като сърмички или пълнени чушки. Купичките са с диаметър 17 см и са подходящи и за паста. Голямата купа за салата е една и е с диаметър 24 см. От опционалното меню можете да поръчате 2 комплекта, за да имате сервиз за 12 души.

Човешкото око може да види приблизително седем милиона цвята, много от които влияят на настроението и здравето на зрителя. Затова в този елегантен комплект в рустикален стил са съчетани 3 цвята: голямата чиния за основно хранене е в сиво бежов цвят, чинията за предястие или десерт е в екрю, а купата за супа, паста или салата е в зеленикаво - сиво. Сложен и красив цвят, той често бива наречен "салвия" или "дървесен мъх". Имайте ппредвид, че на снимката основната чиния изглежда доста по-тъмна, отколкото е в действителност! Това е така заради сянката, която хвърлят другите чинии върху нея. В действителност цвета е със средна сила и не е много тъмен от този на купичката, просто е сиво-бежов..

Иска се творческо виждане за да се постигне такава хармония в три цвята. Изработен във Франция от бранда Degrenne Paris, сервиза е от супер здрава каменина и има сатенен, а не бляскав финиш, като всяка чиния има релеф, повлиян от природата. Напомнящ кора на дърво, релефа прави сервиза за хранене още по-интересен, като чиниите остават едноцветни. Перфектно съобразен с ежедневните нужди на модерното семейство, френския сервиз за хранене Modulo се мие в миялна машина и е супер здрав.

Какво представлява материала КАМЕНИНА?

Каменината е керамичен материал с бял цвят, малко по-дебел от порцелана. Също като порцелана обаче, той се изпича при високата температура от 1200 ° C, докато кварца в състава му се стопи и превърне в стъкло. Този процес се нарича витрификация. Тъй като изделията от каменина са напълно непорьозни, всяка глазура, нанесена върху нея, е чисто декоративна. Т.е., дори без глазура, този сервиз няма да поема мазнини, течности и оцветяване.
Името "каменина" е получено заради здравината на материала, който е по-траен от други видове керамични изделия, както на счупване, така и на отчупване по ръбовете, така наречения "чипинг".

За какъв интериор е подходящ този сервиз?

Цветът помага да се създаде настроение, което свързва компонентите в дадено пространство. Ярките цветове ни зареждат с енергия, а приглушените ни успокояват. Търсенето на пълно повторение между цветовете на сервиза за хранене и другите цветове в интериора е не само свръх трудна задача, но и съвсем ненужна. Помислете: чиниите не са част от вашата декорация и не са украса. Цветовете в този сервиз биха паснали великолепно както на модерна, така и на класическа трапезария в кафяво, бежово или сиво, където ще бъдат в спокойна хармония. Ако масата ви е дървена, оставете я видима и вместо покривка, ползвайте ленени подложки за хранене. Споделяме с вас съвети за съчетанието на сервизите за хранене в интериора.

Дайте цвят на вашата зона за хранене и създайте чудна атмосфера, без да я свързвате напълно с останалата част от хола!

  • • Сервиз за хранене 19 части;
  • • Производител: Degrenne Paris;
  • • Чиния за основно хранене 6 броя: 28 см;
  • • Чиния за предястие/ десерт 6 броя: 21 см;
  • • Купичка за супа елипсовидна 6 броя: 17 см;
  • • Купа за салата 1 брой с размер: 24 см;
  • • Dishwasher safe;
  • • Made in Frаnce.