Порцеланов сервиз за хранене Art Deco за 6 души

Производител: Португалия
Модел: 019013606248
Наличност: В наличност
650 лв.
*

Порцеланов сервиз за хранене Art Deco за 6 души

Порцеланов сервиз за хранене в бяло и черно Art Deco

Един от най-харесваните сервизи за хранене в Gourmet House. Класически елегантен, този модел с чинии в черно и бяло има луксозни акценти от злато 22к. Декориран в стил Сецесион, той има магнетично привличане. Черният цвят е дълбок и наситен, подчертавайки белотата на порцелана, а златните кантове придават шикозен блясък.

Коко Шанел за цветовете черно и бяло:

Цитат: "Жените мислят за всички цветове, освен за отсъствието на цвят. За мен, черното притежава всичко. Бялото също. Тяхната красота е абсолютна. Тя е съвършенната хармония."

Въпреки, че Шанел визира модата, същите думи са съвсем верни и за интериорния дизайн, както и за един елегантен сервиз за хранене.

Какви са другите предимства?

Цената на модела Art Deco определено е атрактивна! Трудно се намира порцеланов сервиз с добро съотношение цена-качество, а този модел е точно такъв. Поддържа се лесно, може да се мие в миялна машина, а за да запазите златния кант за цял живот, спазвайте 2 прости правила:

  • ползвайте само течен, не абразивен препарат
  • почиствайте добре съдовете от хранителни остатъци преди да пуснете миялната машина за нов цикъл, защото те се превръщат в абразив под налягането на струята вода и с времето ще "изядат" златото

За да видите на живо този черно бял сервиз, заповядайте в нашия магазин за порцелан в центъра на София и разгледайте моделите в наличност. Алтернативно, поръчайте нашата надеждна доставка с куриер.

  • Материал: порцелан
  • Чинии в черно и бяло;
  • Акценти от чисто злато 22к.