Сервиз за кафе в черно и бяло Art Deco за 6 души

Производител: TGH Gourmet House
Модел: TGH-Art-Deco-coffee
Наличност: В наличност
270.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланов сервиз за кафе Art Deco за 6 души

Art Deco елегантен сервиз за кафе с кант от истинско злато 22к.

Класически сервиз в бяло и черно.Gourmet House има богата колеция от порцеланови сервизи за кафе, както в категория лукс, така и истински попадения в категорията цена-качество. Модела Арт Деко е именно от тези перли в категорията: страхотен порцеланов сервиз на добра цена. Има изчистена, класическа линия и е декориран с нежен кант от истинско злато 22к. Гостите ви ще бъдат впечатлени!

Декориран в стил Арт Деко, част от добре познатия Сецесион, този стилен сервиз е идеален за офис или домашен монохромен интериор.

Какво означава монохромен интериор?

Най-общо казано, стая, изпълнена с много предмети в един и същи цвят. Това изглежда също толкова хипнотично, колкото снежен пейзаж с всичко покрито със слой от бяло. Използвайте монохромна цветова палитра за вашия дом - ще се изненадате колко добре сиво, бяло и черно изглеждат заедно!

Що се отнася до декорацията на интериора, елегантността и минимализма вървят ръка за ръка в прекрасния сервиз за кафе Art Deco. В домашна обстановка съчетайте сервиза с червени подложки за маса, за да постигнете драматичен, но класически контраст, или пък със сиви, ако търсите монохромен ефект.

Gourmet House предлага стилни сервизи и луксозни подаръци от 1996 година.

Разгледайте всички порцеланови сервизи в нашия магазин за порцелан в центъра на София или поръчайте он лайн. Насладете се на лично отношение и стилна подаръчна опаковка, ако искате да направите подарък.

Сервиз за кафе Art Deco съдържа:

  • Чашка с чинийка за кафе - 6 бр;
  • Захарничка - 1 бр;
  • Подходящи за миална машина;
  • Made in Portugal