МЪГ от костен порценан Wedgwood в синьо САПФИР за марков подарък на мъж

Производител: Wedgwood
Модел: 1057275
Наличност: В наличност
98.00 лв.
Количество
+ -
 

МЪГ от костен порценан Wedgwood в синьо САПФИР за марков подарък на мъж

Синя чаша МЪГ от костен порцелан на английския бранд Wedgwood

Луксозната чаша МЪГ от костен порцелан Wedgwood САПФИР e малък, но изискан марков подарък. Чашата мъг е от изключително бял, лек и прозрачен костен порцелан с който английската марка Уеджууд е световно известна. Красиво цъфнали цветя и малка маймуна макак украсяват тази оригинална чаша за чай и кафе, а кантове от 22 каратово злато й придават аристократичен шик. Маймуната макак е неразривно свързана с храмовете в Катманду и придава на тази красива чаша екзотичен привкус.

Почти безтегловен, разкошно декориран и ефектно опакован в красива подаръчна кутийка, ярко синия мъг САПФИР е прекрасен подарък за мъж. Ако добавите и жълтата чаша мъг, можете да направите чудесен подарък за двойка.

Какво означава МЪГ и защо наричаме така луксозната чаша от Wedgwood?

Мъг е вид порцеланова чаша, която обикновено се използва за пиене на топли напитки, като кафе, горещ шоколад или чай. Чашите мъг нямат чинийка, но обикновено имат дръжка и са за по-голямо количество течност, отколкото други видове чаши. Най-често те са с вместимост 350-500 мл, което класира нашата ярко синята чаша Wedgwood като по-малка в сравнение с останалите.
Чашите мъг са идеални чаши за офис или дом, защото са универсални, удобни и достатъчно големи.
Колекцията чаши мъг в Gourmet House се състои най-вече от английски мъгове, висок клас, като синята луксозна чаша МЪГ Wedgwood.
Идеален марков подарък за мъж, чашата мъг става "любима чаша" на своя притежател.

Как се прави костния порцелан Wedgwood за красивите чаши МЪГ?

Чашите за чай и кафе тип МЪГ от Wedgwood Bone China се произвеждат от висококачествен костен порцелан, направен от смес от каолин, фелдшпат и пепел от животински кости. Порцеланът се глазира два пъти, изпича се при невероятно високи температури и се украсява с ръчно рисувани златни детайли от 22 карата злато и деликатни копирки, за да се получат красиви изделия, идеални за специален подарък. При ярко синята чаша мъг САПФИР имаме златен кант по ръба и акценти от злато по извитата и дръжка.
Уникалният производствен процес създава изключително здрав, но фин порцелан, който е бял и прозрачен, а декорациите не избледняват при ежедневно ползване. Разбира се, миенето без абразивни материали е задължително.
При ръчно миене не използвайте върху златото абразивна гъбичка за миене на съдове, а при миене в миялна машина, ползвайте само гел или течен препарат, вместо таблетки. Те съдържат абразив и са подходящи по-скоро за съдове за готвене.
Правилното миене на този син мъг с цветя и маймунка макак гарантира, че ще можете да се наслаждавате на красотата му дълги години напред.

Посетете нашия магазин за порцелан в центъра на София за да изберете от многото модели в наличност или поръчайте сигурна и бърза доставка с куриер.

  • • МЪГ от костен порценан Wedgwood в синьо САПФИР за марков подарък на мъж;
  • • Подаръчна кутийка;
  • • С акценти от истинско злато 22 карата;
  • • Мийте в съдомиялна машина или ръчно БЕЗ абразивни таблетки и гъбички;
  • • Чаша за чай и кафе без чинийка;
  • • Вместимост: 280 мл.