Сребърни прибори за сервиране на риба сет от 2

Производител: Италия
Модел: 6063-BL/6065-BL
Наличност: Предварителна заявка
1,584 лв.
*

Прибори за сервиране на риба Inglese Fish Serving Set

КАК ДА ОБЕЗКОСТИМ ЦЯЛА РИБА ЕЛЕГАНТНО И ЛЕСНО

От пръв поглед се вижда, че ножа и вилицата за риба са съвсем различни от другите прибори за сервиране. Защо са направени така? Дали формата им има специално предназначение или просто е красива? Риби като лаврака, ципурата и пъстървата често се сервират цели. За да махнете главата, отстранете я зад хрилете с рибния нож. За да филетирате и обезкостите елегантно вече изпечената риба, придържайте я с приличащата на шпатула голяма вилица и разрежете по цялата дължина, от главата до опашката, със специалния нож. След това отново с негова помощ отворете рибата като пеперуда и поставете филето върху чинията. Плоската част на рибения нож е идеална за повдигане на месото от костите, както и от чинията, в случай че разполагате с филета. За да извадите рибния скелета от тялото, поставете върха на ножа под гръбнака, после повдигнете с вилицата и го оставете отстрани в чинията.

Освен големите прибори за сервиране на риба, Gourmet House предлага и персонални прибори за риба с нормална големина - вилица и нож.

Комплектът сребърни прибори за сервиране на риба се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка.

  • Грамаж: 240 гр;
  • Sterling silver проба 925;
  • Дължина на ножа: 27 см;
  • Дължина на вилицата: 24 см.

Комплектът сребърни прибори за сервиране на риба се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка.

• Комплект прибори за сервиране на риба: нож и вилица;
Произведени от чисто сребро проба 925;
• Имат включен сертификат;
Имат печати за пробата от фабриката и от български митници;
Опаковани са във фирмена кутия;

• Made in Italy