Комплект за сервиране на черен хайвер и седефена лъжичка

Производител: TGH Gourmet House
Модел: 3002
Наличност: В наличност
480.00 лв.
Количество
+ -
 

Посребрен съд за сервиране на черен хайвер

Луксозен съд за черен хайвер в комплект със седефена лъжичка

Този посребрен съд за сервиране на черен хайвер е в комплект със седефена лъжичка. Неговата посребрена купа за натрошен лед запазва хайвера охладен. Специално метално "геврече" придържа стъклената купичката на място, като скрива леда. Освен за черен хайвер, този комплект може да се използва и за червен. Изключителен и луксозен подарък, съда за хайвер е подходящ за различни поводи.

Червен или черен хайвер да изберем?

Каквото и да изберете: червен хайвер от сьомга или луксозен хайвер от есетра (един от най-скъпите и трудно добиващи се хайвери), поднасянето му в специален съд показва не само желание да създадем красиво подредена маса за гости, но и уважение към този превъзходен деликатес.

Защо се ползва седефена лъжичка?

Седефена лъжичка е идеалният избор за дегустация на хайвер. Седефът не задържа вкуса, нито го пренася, така че хайверът ще бъде точно такъв, какъвто трябва. Седефената лъжичка загребва нежно скъпоценните зърна, без да ги смачква или наранява. Нашите лъжички са изработени от 100% истински седеф, ръчно полирани са и доста здрави. Елегантният блясък на седефа добавя нотка изисканост към официалната подредба на масата. Понякога се добавят и индивидуални лъжички за всеки гост.

  • • Посребрен съд за сервиране на хайвер със седефена лъжичка;
  • • Диаметър: 16 см;
  • • Височина: 12 см.