Съд за черен хайвер за специални поводи

Производител: TGH Gourmet House
Модел: 52190
Наличност: В наличност
520.00 лв.
Количество
+ -
 

Посребрен съд за хайвер със седефена лъжичка

Елегантен комплект съд за хайвер § седефена лъжичка

Великолепен и пълен комплект, този посребрен съд за хайвер със седефена лъжичка е задължителен за изисканата обстановка, съпътстваща сервирането на този деликатес. Черния хайвер е добре да се сервира студен, затова основна част от този комплект е посребрена купа, в която да сложите лед. Червеният хайвер се сервира по същият начин.

Купата е украсена с декоративни вдлъбнати елементи и е повдигната чрез малки топчести крачета. Нейният диаметър е 21 см, а височината и е 6,5 см.

Кристалната купичка за хайвер е позиционирана точно в центъра, чрез специални държачи, също посребрени. Така, този чудесен деликатес се охлажда, без купичката да се накланя в страни. Седефената лъжичка е задължителна! Тя е най-деликатна към нежните и крехки зърна на този царски деликатес и затова е предпочитана пред металните. Ако искате да купите повече седефени лъжички за всеки гост, Gourmet House предлага такива на бройка.

Обърнете внимание на седефените лъжички: нашите са от здрав и добре полиран седеф с много добро качество. Изцяло ръчна изработка, седефените лъжички в Gourmet House са тънки точно колкото трябва, за да не разпукват нежните зърна на хайвера и да създават чувството за фина, майсторска ръчна изработка, като запазват здравината си. Не всички изглеждат така!

Черен хайвер с водка или шампанско?

Без съмнение, черният хайвер е деликатес и като такъв, се смята, че се комбинира добре с шампанско: и двете са скъпи и празнични. Истината е, че хайвер и водка са перфектната комбинация! Добре изстудени, те се допълват по най-добър начин! Хубавата премиум водка, със своята деликатна ледено-огнена страст и почти липсващ вкус и аромат, се съчетава перфектно с наситеният вкус на хайвера! За разлика от шампанското, чиято висока свежест и мехурчета са в дисонанс с хайвера, независимо дали червен или черен.

Ако търсите добра идея за луксозен подарък, направете съчетание с нашия великолепен сет за водка от масивен кристал Vista Alegre - основата е от ръчно гравиран матиран кристал.

Страхотен луксозен подарък, този посребрен съд за хайвер със седефена лъжичка е подходящ за ценители на gourmet културата. Поднесен самостоятелно или с допълнителни седефени лъжички или кристален сервиз за водка, той е подарък, който си заслужава!

  • • Състой се от 4 части: дълбок посребрен съд за лед, посребрена стойка, в която влиза кристална купичка за хайвер и седефена лъжичка;
  • • Диаметър: 21 см;
  • • Височина: 6,5 см;
  • • Италия.