Комплект за черен хайвер и водка сребърно покритие

Производител: TGH Gourmet House
Модел: 5505450AU
Наличност: В наличност
6400.00 лв.
Количество
+ -
 

Голям съд за черен хайвер и водка за луксозен подарък

Прекрасен подарък за човек който има всичко

Когато случаят го изисква, изберете този голям съд за черен хайвер и водка за луксозен подарък. Той представя черния хайвер точно така, какъвто трябва да бъде поднесен: ледено студен, поставен в кристална купичка и подходящо презентиран. В луксозния комплект са включени и 8 чашки за скъпа водка, които ще са ледено студени, защото са потопени в леда от купата.
Оригинален подарък за сребърна сватба и юбилей но и луксозен подарък за мъж, който има всичко.

С какво се отличава този съд за хайвер и водка?

На първо място с размера си: не се среща често такъв импозантен съд за хайвер. Освен това, съда е ръчно изработен и ръчно кован. Това изисква майсторство, което е много ценно, защото е вече на изчезване. Не на последно място е и красотата на комплекта: посребрената купа е с великолепни дръжки. В стил Барок, те са пищни, аристократични и чудесно контрастират с изчистените линии на купата. Завършека на съда е уникален! Тройните листовидни украси са специална изработка и завършват с удебелен кант, който подчертава високата класа на този комплект.
ВИП подарък във всеки смисъл на думата, елегантния сребърен сет е допълнен от 8 чашки за водка. Лидер в колекцията "сребърни подаръци" в Gourmet House, комплекта за хайвер и водка е луксозна вещ, която може да се използва и по различен начин: за голяма шампаниера, например. Просто извадете подвижната розета, придържаща чашите и купичката и ще имате голяма шампаниера в която да охладите няколко бутилки за голямо парти.

Как се сервира черен хайвер?

Хайверът е добре да се охлади максимално. Затова в голямата купа на този елегантен комплект има място за много лед с вода. Капачето на кристалната купичка за хайвер служи за поддържане на температурата, за да държи уханието под контрол и разбира се, за разкош! От хайвера се гребва със седефената лъжичка. Казват, че тя най-малко уврежда деликатните зърна на скъпия деликатес. Високо ценен заради превъзходния си вкус и дъх на море, хайвера е бил достъпен векове наред само за най-богатите. Сега кръга от потребители е значително увеличен и много повече хора могат да се радват на този прекрасен гурме деликатес.

Черен хайвер с водка или шампанско?

Без съмнение, черният хайвер е деликатес и като такъв, се смята, че се комбинира добре с шампанско, защото и двете са скъпи и празнични. Истината е, че хайвер и водка са перфектната комбинация! Добре изстудени, те се допълват по най-добър начин! Хубавата премиум водка, със своята деликатна ледено-огнена страст и почти липсващ вкус и аромат, се съчетава перфектно с наситеният вкус на хайвера! За разлика от шампанското, чиято висока свежест и мехурчета са в дисонанс с хайвера, независимо дали червен или черен. Ние в Gourmet House гласуваме за хайвер § водка!

  • • Посребрен съд на пиедестал в който се поставя леда;
  • • Посребрена стойка, в която влиза кристална купичка за хайвер и 8-те чашки за водка;
  • • Кристална купичка с посребрено капаче с дръжка листо;
  • • Диаметър на големия съд: 31 см;
  • • Височина: 25 см;
  • • Ръчно изработен в Италия.