Сет за чай § кафе GIO от костен порцелан Wedgwood

Производител: Wedgwood
Модел: 40005361
Наличност: В наличност
360.00 лв.
Количество
+ -
 

Сет за чай § кафе GIO от костен порцелан Wedgwood

Луксозен сет за чай § кафе от костен порцелан Wedgwood с позлата

Красивият сет за чай и кафе GIO от костен порцелан Wedgwood е с непреходна стойност! Цвета му е тъмно кафяв, подобен на черен шоколад. Украсен е с грациозни, ръчно рисувани кантове от истинско злато 22 карата, което се изпича на висока температура за да е устойчиво при миене.
Тъмната, шоколадово кафява декорация на луксозния сет за чай и кафе GIO, контрастира красиво със снежно бялата вътрешност на финния костен порцелан Wedgwood. Нежно бежови геометрични орнаменти, като пчелна пита, придават мистериозно излъчване на красивия сет.
Можете да съчетаете комплекта с други прекрасни изделия от Колекцията: чайник GIO или сет за чай с 4 чаши и ще имате уникален подарък за сватба или годишнина. Алтернативно, съчетайте с комплект чаши за кафе от същата серия, ако кафето е предпочитаната напитка в случая.
Порцелановата захарница и каничка за мляко или сметана са перфектен акомпанимент към едно спокойно следобедно парти с чай или кафе. Разпознаваемият геометричен стил на колекцията Gio, допълнен с разкошните акценти от истинско злато 22 карата, превръщат този сет от фин костен порцелан в марков подарък, който ще се ползва и оцени. Притежанието на порцелан Wedgood е престиж за всеки дом.

Порцелановият сет за чай § кафе GIO Wedgwood е от престижен порцелан с богата история

Wedgwood e престижен порцелан с богата история. От създаването си през 1759, до днес марката Wedgwood е символ на най-фин и изискан порцелан, избор на кралски особи и световни знаменитости. За щастие, луксозният сет за чай GIO Wedgwood е комплект, който може да е ваш и без да сте кралска особа или световна знаменитост.
В синята си подаръчна кутия, той може да бъде поднесен като марков подарък и ще бъде гордост за притежателя си.
Wedgwood е разпознаваем с елегантния си дизайн, неподвластен на времето. Известни имена като Vera Wang и Jasper Conran правят моделите за този луксозен Бранд.
Затова винаги, когато имаме нужда от стилен или луксозен подарък, Уеджууд предлага решение.

  • • Сет за чай § кафе GIO от костен порцелан Wedgwood;
  • • Комплект от захарница с капак и каничка за мляко и сметана;
  • • Подаръчна кутия;
  • • С акценти от истинско злато 22 карата;
  • • Мийте с течен препарат в съдомиялна машина или ръчно БЕЗ абразивни таблетки и гъбички.