Комплект 12 аромата за обучение по дегустация на вино

Производител: TGH Gourmet House
Модел: wine tasting set 384505
Наличност: В наличност
75.00 лв.
Количество
+ -
 

12 аромата за обучение в дегустация на вино

Комплект 12 аромата за обучение по дегустация на вино

Основни аромати за обучение по дегустация на вино в помощ на курсовете за сомелиер

Този комплект от 12 аромата за обучение по дегустация на вино ще ви помогне да развиете вашето обоняние. В комплекта има малка книжка (на английски) с допълнителни разяснения, които ще ви помогнат при обучението. Комплекта с винени аромати е подходящ и за самообучение.

Комплекта аромати в кутията съвсем не изчерпва всички възможни винени аромати. Дванадесетте аромата подбрани тук, са основни и ако ги опознаете, ще можете да напреднете доста по-бързо във вашето обучение по винени дегустации. Подбора включва някои от най-често срещаните и разпознаваеми аромати от винолюбителите. Именно тях ще откриете при повечето от популярните сортове и вина, както бели, така и червени.

Винените аромати в този комплект са обозначени с цифри. Целта на бъдещия дегустатор на вино е да помирише аромата и да се опита сам да отгатне какъв е, без да гледа какво пише на шишенцето. С постоянство, ароматите ще стават все по-разпознаваеми и ще създадат основа за по-задълбочено обучение и надграждане на познанията ви в бъдеще. 

  • Комплект 12 аромата за обучение по дегустация на вино;
  • Размер на опаковката: 26 см./18 см./3 см;
  • Тегло: 0,150 кг;
  • Подходящ подарък за начинаещ винолюбител;
  • Подходящо помагало за курсовете по дегустация на вино и сомелиерските курсове.