Плато за сервиране порцелан Vista Alegre Christmas Magic

Производител: Vista Alegre
Модел: 755222
Наличност: В наличност
170 лв.

Плато за сервиране порцелан Vista Alegre Christmas Magic

Порцеланово Коледно Плато на Vista Alegre Christmas Magic

Тази порцеланова чиния е посветена на магията на Коледа. Рядко ще видите плата за сервиране с такъв размер! Диаметъра е цели 33 см, а цветовете и рисунките ще ви очароват! В центъра има красива коледна аранжировка с джел (илекс), имел, борови клонки, златна валдхорна и червена панделка. По борда на Коледната чиния са разположени красиви рисунки на играчки за децата: пъстро влакче, дървено люлеещо конче, шейна с подаръци и оловни войници. Цветовете са истинска класика: червено, зелено и златно. Размера е идеален. Каквото и да подредите в чинията, рисунките по борда ще останат видими.

Прекрасна коледна украса, платото Christmas Magic ще направи коледната трапеза още по-празнична. То идеално пасва като център на масата или дървения скрин, пълно с коледни сладки и ябълки. В същност, аранжировката изцяло разчита на вашето въображение: Стъклени коледни топки, орехи, елхови клонки – решавате вие.

В Gourmet House предоставяме обзавеждане от висок клас за вашия дом, включително изящен порцелан, луксозни прибори за хранене и специални подаръци.

Оригинален Коледен подарък за семейство, платото Christmas Magic на реномирания бранд Vista Alegre носи Коледна Магия и радост. Поднесете самостоятелно, или в комбинация с други изделия от линията Christmas Magic.

  • Плато за сервиране;
  • Производител с високо реноме;
  • Порцелан Vista Alegre;
  • Диаметър: 33.2 см;
  • Височина: 4.3 см;
  • Dishwasher safe.