Луксозни прибори за хранене посребрен комплект за 6 души

Производител: TGH Gourmet House
Модел: Astra
Наличност: Очаква се доставка
1400.00 лв.
Количество
+ -
 

Луксозни прибори за хранене Astra ПОСРЕБРЕНИ

Комплект прибори за хранене с 30 микрона сребърно покритие

Astra е пълен комплект посребрени прибори от 36 части подходящ за 6 души. Съвременен изчистен дизайн с плътно и качествено 30 микрона сребърно покритие EPSS и огледален блясък. Това е един от най-пълните сребърни сервизи, които предлагаме. Състои се от вилица, нож и лъжица за основно хранене, както и вилица и лъжица за десерт и лъжички за кафе, всичко за 6 души. Антибактериалните свойства на среброто са познати от векове. Сега то лесно се почиства от естественото му потъмняване с течен препарат за почистване на сребро само за 10 секунди.

Как да почистим сребро бързо и лесно?

Потъмняването на среброто е естествено състояние и се дължи на реакцията му към сярата във въздуха и в потта ни. Но няма нищо по-лесно от това да почистим сребърните прибори само за 10 секунди, без търкане и усилия. Не пробвайте бабешкия метод със сода, тя е абразивна и ще надраска мекото сребро. Пък и не е така ефективна, като нашия препарат. Заснели сме филмче с почистване на сребърна лъжица за да видите сами магическия процес. Вижте как блясъка и белотата се завръщат само за секунди.

Ако искате да поръчате сребърни прибори с доставка по куриер, ние ще ги застраховаме срещу кражба. Ще добавим и опцията Преглед преди плащане, за да видите как изглеждат преди да сте ги платили. Разбираме вълнението при покупка на прибори за хранене, чиято стойност е сериозна и ви подкрепяме във вземането на безрисково решение. Ще съдействаме във всичко.

Посребряването при Astra е с чистота на среброто 999,5 % и заради иновативния метод, който ползват е два пъти по - устойчиво от традиционното посребряване. Полагат се 30 микрона сребро, а по ръбовете е още по - плътно. Приборите за сервиране са с 15-20 микрона чисто сребро. Най - удобните и скъпи ножове са с куха дръжка и се отбелязват с HH (hollow handle). Те са значително по - удобни в ръката и са по - леки. Това е много важно за ножа, понеже е инструмент. Убеждението, че хубавия нож е тежък вероятно е останало от времето, когато са се правели прибори от чисто сребро, заради стойността. Всъщност, тежките ножове (моноблок) се изработват чрез огъване на преса, което е по - икономично.

Комплект посребрени прибори за хранене Astra са:

  • С огледален отблясък;
  • Комплектът съдържа: вилица, нож и лъжица основно, вилица и лъжица десерт за 6 души;
  • 30 микрона сребърно покритие;
  • Произведени са за интензивна домашна употреба;
  • Класически или модерен дизайн;
  • Пасват перфектно в ръката;
  • Подходящи за миялна машина;

За да нямате петна по метала:
1) Не ги оставяте да пренощуват в миалната машина затворени. Винаги открехвайте вратичката след приключване на цикъла!
2) Поставяйте ножовете в кошничката им, винаги с острието надолу
3) Ползвайте по - малки количества препарат и избягвайте тези с цитрусов аромат или избелващи. Помнете, че петната са следствие от неправилна употреба, а не на некачествено изпълнение и такива рекламации не се приемат от никоя фабрика.

  • Made in Italy