Aquatic комплект сребърни прибори за хранене за 6 души

Производител: Guy Degrenne
Модел: Aquatic
Наличност: В наличност
980 лв.
*
*

Сребърни прибори за хранене Aquatic за 6 души

Посребрени прибори за хранене с изчистен дизайн

Комплект посребрени прибори за хранене с изчистен дизайн и френската елегантност. Сервизът е за 6 души. Съвършенно заоблени, те са с така приятна форма, че направо галят ръката. Внимателният наблюдател ще забележи, че повърхността е оформена в нежни извивки, дори там, където се предполага, че е съвсем плоска. Дизайнерът е вложил цялата си любов, за да извае гъвкави нежни форми, вместо да остави пресоващите машини да оформят всичко с един тежък удар.

Сребърните прибори за хранене Aquatic са с плътно сребърно покритие. Полирани прецизно, те са с огледален блясък. Основата на този дизайнерски комплект прибори е от благородна стомана. Можете да ги купите в комплект за 6 или 12 души. Отделно предлагаме и препарат за лесно почистване на среброто, без усилия и с мигновен резултат.

Какво съдържа комплекта Aquatic?

За разлика от повечето комплекти прибори за хранене, този сет е по-пълен, предлагайки всичко необходимо: нож, вилица и лъжица за основно хранене, малка виличка и малка лъжичка за десерт и кафе или чай.

Degrenne Paris водеща френска компания за прибори за хранене и порцелан

Основана през 1948г, Degrenne Paris е водеща френска компания за прибори за хранене, порцелан и кристални чаши. Имат 1400 служители, 25 собствени бутика и оборот от над 100 милиона Евро на година. Нашето ексклузивно партньорство с марката ни дава възможност за доставка на изделия по каталог, а в наличност имаме богат избор във всички ценови класове: нисък, среден и висок.

При поръчка с доставка по куриер застраховаме стоките срещу кражба и добавяме опцията Преглед преди плащане, за да сте сигурни в покупката си, чиято стойност е значителна.

За Миялна машина: Ползвайте течен, не абразивен препарат. Изчиствайте старателно хранителните остатъци по чиниите, за да не се превърнат в абразив по време на цикъла. Среброто е по-меко от стоманата.

Комплект посребрени прибори за хранене съдържа:

  • С огледален отблясък;
  • Подходящи за миялна машина;
  • Комплектът съдържа: вилица, нож и лъжица основно, вилица и лъжица десерт за 6 души;
  • Качествено сребърно покритие;
  • Произведени са за интензивна домашна употреба;
  • Класически или модерен дизайн с френска елегантност;
  • Красиво брендирани с лого Guy Degrenne;
  • Пасват перфектно в ръката;
  • Made in France.