Modern комплект сребърни прибори за 6 души

Производител: Италия
Модел: SVA
Наличност: Предварителна заявка
2,530 лв.
*

Сребърни прибори за хранене Modern за 6 души

Комплект 30 луксозни прибора за хранене с качествено посребряване

Един от най-харесваните модели посребрени прибори за хранене. Изчистен дизайн, елегантна линия. Обикновено доставката е бърза, за около 3 седмици, но понякога има изключения. Свържете се с нас и направете конкретно запитване, за да проверим срока на доставка. В цената на комплекта влизат 6 вилици, ножове и лъжици за основно хранене, както и 6 вилички и лъжички за десерт. На снимката са показани 2 вилици, понеже можете да избирате между вилица с 3 рога и такава с 4. Цената не се променя. Основата на приборите е немско сребро или алпака, което е едно и също и предлага най-луксозното изпълнение.

Какво представяват немско сребро, алпака или никелово сребро?

Това е една и съща сплав с различни имена. От нея се правят най-луксозните посребрени прибори за хранене. Другият материал, използван от производителите като база е също сплав: благородната стомана. За разлика от нея, немското сребро е с почти същия цвят, тежест и мекота, както е среброто. Усещането в ръката прави посребрената алпака неразличима от чистото сребро. В същност, в състава на немското сребро има само мед, никел и цинк, като обичайният състав е 60% мед, 20% никел и 20% цинк. По тъжна ирония в представите на нас, българите, алпака е евтин материал почти без стойност. Заблуда, чиито корени са вероятно в периода около 50-те - 70-те години на 20 век. В това няма нищо вярно и в Европа тази сплав е високо ценена. Най-луксозното изпълнение на посребрени прибори за хранене е именно върху тази основа.

Защо среброто почернява и как да го почистим бързо и лесно?

Имаме почти магично решение! Само за 10 секунди, без нужда от домашна помощница, търкане и усилия. Нашият течен препарат за почистване на сребро върши цялата работа и то мигновено. Вижте го тук. Освен това заснехме клипче, за да видите скоростта с която действа. Ако след почистването и изплакването по приборите ви все още има малко белезникава, подобна на мляко патина, полирайте за около 2-3 секунди със специалната ни кърпа за полиране на сребро. Тя не се пере, не се напоява с препарат или вода и макар и суха, е напълно готова е за работа по всяко време. Независимо, че ще почернее, това няма да й пречи да полира поне 1-2 години.

  • Модел: Modern;
  • Материал: посребрени;
  • Hand made in Italy.

Комплект посребрени прибори за хранене:

• С огледален отблясък;
• Подходящи за миялна машина;
• Комплектът съдържа: вилица, нож и лъжица основно, вилица и лъжица десерт за 6 души;
• Плътно посребряване от чисто сребро;
• Основата е сплав наречена "Немско сребро";
• Класически изчистен дизайн;
• Пасват перфектно в ръката

• Made in Italy