1100.00 лв. Име

ПОСРЕБРЕНИ ПРИБОРИ за хранене Milady

Производител: Guy Degrenne
Модел: Milady
Наличност: Очаква се доставка
1100.00 лв.
*

ПОСРЕБРЕНИ ПРИБОРИ за хранене Milady

Луксозни комплекти прибори за хранене в Gourmet House

Milady e красив модел посребрени прибори за хранене на френския бранд Degrenne Paris. Масивен, но елегантен, Milady съчетава лукса на класическите сребърни прибори с един изчистен, осъвременен дизайн, без авангардни забежки.

Това, което го отличава от другите сребърни сервизи са широките дръжки, които внушават стабилност и аристократизъм, елегантно източени и събрани в горната част, точно под „главата“ на прибора. Допълнителен разкош придават малките „перли“, разположени по цялата дръжка на приборите Milady. Именно тези фини перлички са онзи детайл, който прави нещата специални и украсява иначе изчистения модел прибори за хранене.

Какво съдържа този комплект прибори за хранене?

Milady е луксозен сервиз за хранене от 30 части за 6 души и съдържа всичко необходимо: вилици, лъжици и ножове за основно хранене, както и малки виличка и лъжичка за десерт. Ако искате да допълнително да поръчате прибори за риба или прибори за предястие, обадете ни се. Приемаме поръчки за комплекти за 12 души, а малки допълнения, като нож за масло или сет за сервиране на салата често имаме в наличност.

От опционалното меню изберете комплект за 6 или 12 души или ни се обадете по телефона.

Добавете страхотен английски препарат за почистване на сребро (почиства за по-малко от минута) и кърпа за полиране на сребърни изделия.

  • Комплект посребрени прибори за хранене;
  • 10 микрона сребърно покритие;
  • С огледален отблясък;
  • Съдържа: вилица, нож и лъжица основно, вилица и лъжица десерт за 6 души;
  • За интензивна домашна употреба;
    Класически дизайн;
    Подходящи за миялна машина, следвайки инструкциите;
  • Made in France.