Луксозни ПОСРЕБРЕНИ ПРИБОРИ за хранене за 6 души

Производител: Италия
Модел: MZA
Наличност: Предварителна заявка
2,620 лв.
*

Сребърни прибори за хранене Maurizа за 6 души

Посребрени прибори за хранене за 6 души, пълен комплект § луксозно изпълнение

Изработени от германско сребро и плътно посребрени с 10 микрона чисто сребро, приборите Maurizа са истински висококачесвен продукт. Комплекта е достатъчно пълен и съдържа 30 прибора за 6 души:

6 вилици, 6 лъжици, 6 ножа, 6 средни лъжици, 6 вилици за десерт и предястие.

Разбира се, вие можете да поръчате комплекта и за 8, 10 или 12 души, както и да добавите прибори за сервиране на салата, дори прибори за риба или черпак.

Какво е германско сребро?

Това е бяла метална сплав, съдържаща мед, цинк и никел. Приликата й със среброто е поразителна. Не само на цвят, но и на тежест, както и по отношение на ковкостта, тази сплав много прилича на сребро. Далеч по-скъпа от стоманата, сплавта "германско сребро" се използва за основа на по-сложни посребрени изделия, чиито фини релефни орнаменти изискват мека сплав и не могат да бъдат изработени от твърдата стомана.

Плътното качествено посребряване от 10 микрона е невъзможно да се изтрие без специално положени усилия, но ако при инцидент някой прибор за хранене се надере, цвета отдолу ще е същия. Това, заедно с усещането в ръката прави посребрените прибори с основа "немско сребро" много ценени и максимално близки до сребърните прибори.

Разбира се, ако искате да изберате сребърни прибори с инвестиционна цел, те си заслужават. Макар и наречена немско сребро, в тази сплав няма сребро.

Към луксозни прибори за хранене като тези, може да харесате някой от моделите ни поставки за прибори за хранене или прекрасните ни покривки от лен § салфетки и луксозни подложки за хранене.

Кога ще дойде поръчания комплект?

Макар и по поръчка, този комплект прибори за хранене се изпълнява бързо, обикновено за 2-3 седмици. Ако не можете да изчакате, понеже са за подарък, ние ще ви дадем красив ВАУЧЕР за подарък, който да връчите на събитието, докато комплекта пристигне при вас или направо при хората, за които е предназначен.

  • Модел: Maurizа;
  • Материал: посребрени
  • Среброто има мощни противовъзпалителни свойства!