Dream сребърни прибори за хранене за 6 души

Производител: Италия
Модел: 52715
Наличност: В наличност
850 лв.
*
*

Сребърни прибори за хранене Dream за 6 души

Елегантен комплект посребрени прибори за хранене 31 части

Dream е много елегантен комплект посребрени прибори за хранене за 6 души. Модела е с меки, издължени форми и съвременен, изчистен дизайн. Посребяването на Самбоне е много качествено и затова - дълговечно. Основата е благородна стомана. Сервиза е в дървена кутия, подплатена с кадифе отвътре. Съдържа по 6 вилици, ножове и лъжици за основно хранене, малки вилици и лъжици за десерт, както и 1 вилица за сервиране. Тя ще ви помогне много, когато сервирате сирене, предястия или месо. Ако искате да поръчате доставка с куриер, ние ще застраховаме приборите срещу кражба и ще добавим опцията Преглед преди плащане, за да се уверите, че сребърният сервиз е точно какъвто си го представяте. Ние разбираме притесненията ви да поръчате нещо скъпо без да сте го видели и пипнали на живо. Подкрепяме ви във вземането на големи решения без риск и ви съдействаме във всяка стъпка.

Как да лесно да почистим сребро в домашни условия?

Препоръчваме ви нашият магичен течен препарат за сребро. Просто потапяте изделията в него и после ги изплаквате. Отнема 10 секунди. Вижте филмчето тук. Ако се питате защо почернява среброто, това е естествена негова реакция към сярата във въздуха. Но пък почистването е детска игра. Не ползвайте сода за хляб, защото ще надраскате нежната повърност. Вместо това, изберете модерния течен препарат, който предлагаме, вижте го тук. За наистина перфектен резултат, след изплакване полирайте леко със специалната кърпа, която също предлагаме: не се пере, не се напоява с препарат. Напълно готова за действие, тя ще отстрани за миг евентуалните бели, подобни на мляко остатъци по среброто.

SAMBONET правят прибори в Италия от 1856г.

Носители са на 17 международни награди за дизайн, а изделията им могат да се видят в Резиденции, луксозни хотели и реномирани ресторанти по целия свят. Самбонет правят посребрени прибори в 3 изпълнения: - Неръждаема стомана (Stainless Steel) - EPNS (electro-plated nickel silver) и - EPSS (electro-plated stainless steel). Любопитно е да знаете, че най-скъпите посребрени прибори (EPNS) се изработват от посребрена алпака, а не стомана. Алпаката е сплав от 66% мед, 21% цинк и 13% никел. Алпаката е със същата тежест като среброто и със същата мекота. Поради визуалната си близост с него, се среща и с други наименования: Nickel silver, German silver, Argentan, New silver. Някои още помнят, че алпаката бе широко разпространенa в България преди 10-ти ноември 1989 г. поради ниската цена на съставките в бившия Съветски съюз. Всъщност медта, цинка и никела са скъпи метали и са високо ценени навсякъде по света. Добре е да се знае, че дори при приборите EPNS, остриетата на посребрените ножове се правят от неръждаема стомана и не се посребряват. Причината е, че непрекъснатото механично триене на ножа ще увреди сребърното покритие.