Прибори за готвене

Прибори за готвене от качествена немска стомана за вашата кухня.
Понякога малкия черпак е много необходим Ако готвите добре и с любов, знаете колко е необходим ед...
30.00 лв.
Решетъчна лъжица с дизайнерска дръжка от матов силикон Zack е достатъчна гаранция за качеството н...
30.00 лв.
Кръгла решетъчна лъжица от немска стомана Zack На пръв поглед и тази решетъчна лъжица е като всич...
30.00 лв.
Оформянето и заглаждането на тортата е лесно с верния инструмент Ако сте любител сладкар, вероятн...
30.00 лв.
Немска вилица за месо от колекция Висящи кухненски аксесоари Тази вилица за месо Zack е от колекц...
30.00 лв.

Красиви прибори за готвене за стилен интериор

Нашият комплект прибори за готвене е създаден от немската марка ZACK с мисълта да е удобен, здрав и в същото време да са достатъчно красив, за да се интегрира в луксозната ви кухня. Изработени от солингенска стомана, приборите за готвене в този сет са с не-хлъзгави дръжки и ефектни релефни кръгчета. Цвета е антрацитно сив и много елегантен. В комплекта има всичко необходимо. Всички имат дупка за окачване и са подходящи като прибори за готвене за стена.

За какво се използва палетният нож за торта?

Дългият палетен нож е перфектен за украса на торта със сметана, масло и сладка глазура. Прав, плосък и объл отпред, палетният нож от закалена неръждаема стомана изравнява сметаната и крема като никой друг. Може да се ползва с дясна или лява ръка. Незаменим помощник за майстора на торти, той е задължителен в комплекта прибори за готвене.

Кога имаме нужда от малък черпак?

Малкият черпак е истински необходим в комплекта прибори за готвене. Именно той ви трябва, когато пресипвате в малка съдина или буркан. Идеален за сос и по-малки количества течности, този черпак заема достойно място в комплекта ви.

Решетъчна лъжица и шпатула

Решетъчната лъжица сепарира твърдите от течните съставки, а решетъчната шпатула е най-удобна за обръщане на месо и сирене върху скара или тиган.

Вилица за месо

Голямата вилица за месо е включена в комплекта прибори за готвене не случайно. Когато искате да нарежете голяма птица, като пуйка, например, или сте опекли плешка, няма да се справите без нея. Тук обикновената вилица е безполезна. Трябва ви нещо стабилно, дълго и много здраво. И тогава идва на помощ вилицата за месо. Яката солингенска стомана и дръжката от не хлъзгав силикон са ваши надеждни помощници. Дългите, остри и завършващи с контри двуроги вилици ще накарат облата птица или голяма плешка да стои точно където вие искате, за да извършите нужните операции. Голямата вилица от комплекта прибори за готвене не се ползва ежедневно, но е незаменим инструмент!

Ние в Гурме Хаус избираме за своята селекция само качествени прибори, които внасяме сами, без посредници от самите Фабрики - производителки. Имаме обучен екип, от който да получите консултация, когато се нуждаете от такава. Започнахме още през 1996 година. Поръчайте от нас по телефона, онлайн или посетете магазина ни в центъра на София, на ул. Цар Шишман.