Сервиз за хранене тюркоаз и кафяво Blend за 6 души от порцелан

Производител: TGH Gourmet House
Модел: Blend
Наличност: В наличност
1100.00 лв.
Количество
+ -
 

Сервиз за хранене в рустикален стил Blend с големи чинии и акварелни рисунки

Порцеланов сервиз за хранене в три цвята

Артистичния сервиз за хранене в рустикален стил Blend се отличава с големите си чинии с акварелни рисунки. Ако изберете опцията за 6 души, ще имате сервиз от 19 части. Комплекта включва 3 вида чинии по 6 броя и една голяма купа за салата в цвят тюркоаз. Към нея можете да добавите прибори за сервиране на салата от нашата колекция.
Ще се радваме да посетите нашия красив магазин за порцелан и кристал в центъра на София и да видите цялата колекция сервизи на живо.

Какво отличава сервиза за хранене Blend?

На първо място размера. Това е единствения трапезен комплект в нашата колекция, който има 6 подложни чинии с диаметър 31 см. Можете да ги ползвате и като основни, ако сервирате голяма пържола, например. Върху тази голяма и красива чиния с акварелни рисунки в бежово и кафяво, вашите ястия изпъкват като на платното на художник. Освен, че е с голям размер, подложната чиния има и декорация по цялата си повърхност, а не само по канта, което е истински разкош и я прави акцент в модела.
Дълбоката чиния тук е в меко сиво с кафяв кант и пръски. Средните чинии (за основно, салата или десерт) са в нежен светъло синьо с тъмно кафяви пръски и кант. Диаметъра им е 28 см.
Дизайна на трапезния комплект Blend напомня керамика, но сервиза е изработен от порцелан и затова е по-лек и елегантен от един керамичен сервиз.
Blend е без злато или платина, така че може да се ползва и в микровълнова фурна. Купата за салата може да се ползва ежедневно и като фруктиера. Разгледайте изключителните ни подложки за хранене от лен в сиво и бежово, за пълна хармония с вашия артистичен сервиз за хранене в рустикален стил Blend.

Може ли да се мие в миялна сервизът за хранене Blend?

Можете да миете този порцеланов сервиз в миялна машина, не забравяйки да:

  • • ползвате само течен препарат без абразиви;
  • • почиствате напълно хранителните остатъци от чиниите, преди да ги поставите в машината.

При миене на ръка, използвайте само меката страна на гъбичката.