Сервиз за хранене Asa Oyster за 6 души

Производител: Германия
Модел: 1208
Наличност: Очаква се доставка
890 лв.
*

Сервиз за хранене Asa Oyster за 6 души

Сервиз за хранене Asa Oyster

Сервизът за хранене "Oyster" на немската марка АSA е ръчно правен порцеланoов сервиз в красив, тъмно сиво-синкав цвят и има удивителна повърхност, чиято неравномерност дава свой собствен характер. Всяко ястие или десерт изпъква в тези ефектни чинии с цвят на мидени черупки. Колекцията в стила craquelure, е с органични форми и неописуем визуален ефект. Сервизът е от серията A La Maison. Отвътре и отвън чиниите и купите са с различно покритие: отвън са матови, а отвътре - лъскави, с ефектна напукана глазура. Формите са очарователно органични. Повърхността, особено отвън, е неравна, личи си ръчната изработка и меките следи от пръстите на майстора. Всяко изделие е едно малко бижу.

Практичният сервиз за хранене "Ойстър" е за 6 души и има всичко необходимо.

Освен за салата, голямата купа може да се ползва и за фруктиера или за купа за студен таратор, например. Дълбоките чинии са идеални както за салата, така и за ястия със сос, като сърмички или пълнени чушки. Чиниите за ордьовър са удобни и за десерти. Порцелановите сервизи на ASA са модерни, иновативни и изпълнени в прости форми с ефектни, наситени цветове. Нестандартният дизайн и усета към тенденции прави тази марка немски порцелан да се отличава от всяка друга. Всеки елемент се предлага в цветовете Тюркоаз и Ойстер. Може да се мие в съдомиялна машина.

Колекцията от порцеланови сервизи за хранене в Gourmet House е селектирана с много усет и внимание за да даде най-доброто решение на тези, които търсят нестандартни порцеланови сервизи, за да добавят доза шик към интериора си и повече красота в ястията си.

• Материал:порцелан