Луксозен сервиз за хранене с пеперуди Christian Lacroix за 12 души

Производител: Vista Alegre
Модел: 1208
Наличност: В наличност
5100.00 лв.
Количество
+ -
 

Сервиз за хранене Christian Lacroix с пеперуди за 12 души

Красив сервиз за хранене тюркоаз и пеперудите на Кристиан Лакроа

Уникалният сервиз за хранене Christian Lacroix с пеперуди за 12 души прави всяка маса красива. Тук, по перфектен начин чиниите с пеперуди на известния дизайнер Lacroix изпъкват върху фона на едноцветните чинии в много светъл тюркоаз. Всяка едноцветна чиния е обкантена с истинска платина, а всяка чиния с пеперуди на Кристиан Лакроа е още по-сложна! Половината кант е от злато 22 карата, а другата половина - платина. Всяко изделие е едно малко бижу.
Не случайно наричаме този луксозен сервиз уникален.

Той е изработен ръчно и сиво-синкавите чинии (светъл тюркоаз) са изпръскани с глазура, като майстора ги върти непрекъснато, така че глазурата да се разпредели равномерно. Няма две напълно еднакви чинии. Друга особеност е, че едноцветните синкави чинии са леко вълнообразни, а не напълно гладки.Едната е подложна и е с размер 31 см, а другата е дълбока. Дълбоката чиния е много функционална - подходяща за салати, супи, паста и ястия със сос. Цвета и е много нежен и платинения кант е в пълна хармония.
Белите чинии с пеперуди на Christian Lacroix са не по-малко уникални! Луксозната чиния за основно хранене с размер 28 см е къдрава и се прави изключително сложно! Тя е пищно украсена и символизира изобилие и благоденствие. Акварелните цветя, пеперуди и водни кончета върху бял порцелан носят радостни трепети и усещане за Долче Вита.
Малката чиния за десерт е обсипана с пеперуди. И двете са украсени с кант, който е наполовина със злато 22 карата и платина. Естествено, кантовете са рисувани на ръка: умение, за чието усвояване декораторите се упражняват с години.
Голямото плато с пеперуди е радост за сетивата! Може да се ползва ежедневно: подредете плодове и аранжирайте в центъра на масата или подредете няколко дебели свещи и създайте уютна и романтична атмосфера.

Луксозният сервиз за хранене с пеперуди е за 12 души и има всичко необходимо

Прелестния сервиз за хранене Christian Lacroix с пеперуди е много богат! Съдържа 49 части:

  • 12 чинии с диаметър 31 см;
  • 12 чинии с диаметър 28 см;
  • 12 дълбоки чинии
  • 12 десертни чинии
  • 1 голямо плато с пеперуди 33 см.

Сервизът може да се мие в съдомиялна машина, ако ползвате течен, не абразивен препарат. Разбира се, не ползвайте и твърдата част на гъбичката, ако миете на ръка. Можете да добавите голяма купа за салата с кант от платина, или по-малки кристални купи с различно предназначение.

С радост предлагаме нашите красиви ленени покривки за маса и салфетки за пълно окомплектоване. Ако имате овална или нестандартна маса, можете да се спрете на подложки за хранене с или без тишлайфер по средата. Стилните пръстени за салфетки и свещници за маса ще направят интериора ви уникален! Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да ни се обадите!

Споделяме идеи как да изберете сервиз за хранене към вашия интериор и винаги сме готови да ви посрещнем на живо в магазина си на ул. Цар Шишман 37 в София или да ви изпратим допълнителни снимки, ако живеете в друг град.

Колекцията от порцеланови сервизи за хранене в Gourmet House е селектирана с много усет и внимание за да даде най-доброто решение на тези, които търсят нестандартни порцеланови сервизи, за да добавят доза шик и уникалност към интериора си и повече красота в живота си.

  • •Луксозен сервиз за хранене ръчна изработка;
  • • Дизайнерски порцелан Кристиан Лакроа;
  • • Акценти от истинско злато и платина;
  • • Материал: порцелан.